프렛즐

페이지 정보

profile_image
작성자달봉이 조회 0회 작성일 2020-11-22 00:03:27 댓글 0

본문

[ENG SUB] 앤티앤스St 허니크림치즈 프렛즐 만들기 / How to make honey cream cheese soft pretzel

쫄깃!담백!달콤! 앤티앤스 스타일 프렛즐을 집에서 만들어 보았습니다 :-)
집에서 맛있게 만들어 드셔보세요!

재료

(반죽)
강력분 250g
설탕 12g
소금 3g
이스트 5g
물 160ml

(치즈필링)

크림치즈 200g
꿀 30g

Ingredient

(Dough)
Bread flour 250g
Sugar 12g
Salt 3g
Yeast 5g
Water 160ml

(Cheese filling)

Cream cheese 200g
Honey 30g

Tip1. 저같이 추운 지역에 계신분들은 실온 발효가 어려우실 수 도 있으니 오븐을 10분 정도 예열 후 꺼 주시고 너무 뜨겁지 않은 온도에서 빵을 발효해 주세요.
If you are in a cold area like me, it may be difficult to rise a dough at room temperature, so please pre-heat the oven for about 10 minutes and then turn off oven for rising the bread at a non-hot temperature.

Tip2. 반죽 발효에 있어서 이스트는 차가운 것과 뜨거운 것을 싫어합니다. 따라서, 계란, 버터와 같은 것은 사용하기 하루 전에 실온에 보관 후 사용해 주세요.
In rising a dough, yeast does not like too hot or too cold. It would be better to place butter and eggs on room temperature one day before you bake.

Tip3. 오븐을 사용하여 베이킹을 하실 때에는 개인의 오븐 사양을 꼭 고려해주세요
When baking in the oven, please consider the specifications of the individual oven.

프렛즐스튜디오 (Pretzeal Studios, Inc) / PREVIS / SHOWREEL / 2016~2018

프렛즐스튜디오 (Pretzeal Studios, Inc) / PREVIS / SHOWREEL / 2016~2018

Previsualization by Pretzeal Studios, Inc
www.pretzeal.co.kr

프렛즐스튜디오 (Pretzeal Studios, Inc) / PREVIS / SHOWREEL / 2014~2015

프렛즐스튜디오 (Pretzeal Studios, Inc) / PREVIS / SHOWREEL
2014~2015

Previsualization by Pretzeal Studios, Inc
www.pretzeal.co.kr

... 

#프렛즐

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 1,058건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.xn--392bl3la161bba70rgyq.com. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz